angol   magyar

HiRez Csomagolástechnika Kft.

- Címkegyártó üzletága

 

Cégpolitikánk egyik alapköve, hogy az összes címkegyártáshoz kapcsolódó folyamatot házon belül, saját kézben tartjuk, így nem kell ügyfeleinkre hárítanunk, a hatáskörünkön kívüli, esetleges kockázatok többlet költségeit! Ennek köszönhetően, képesek vagyunk árainkat alacsony színten tartani, miközben rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink változó igényeihez, magas minőségi elvárásaihoz!

 

Gyártási folyamataink során igyekszünk minimalizálni a keletkező hulladékok mennyiségét, amivel csökkentjük ügyfeleink fölösleges kiadásait és nem terheljük indokolatlanul, a bennünket körülvevő környezetet sem!

 

Gyártási folyamatainkhoz nem használunk:

  • speciális nyomólemezeket

  • sem költséges kivágószerszámokat

  • egy-egy munka elindításához nincs szükségünk több órás beállási időre

  • sem 60/100 méter hosszúságú alapanyagra, azok elkezdéséhez, valamint a színek pontos beállításához

 

 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a digitális rendszerek előnyei, minden esetben érvényesülhetnek. Tisztában vagyunk stratégiai előnyeinkkel, másrészt azzal, hogy egy bizonyos darabszám fölött, ezek a megfontolások háttérbe szorulnak, hiszen 7-10.000 db-s sorozatoknál, a hagyományos flexo eljárások, minden speciális szerszámigényükkel együtt is még mindig jóval olcsóbbak lesznek a digitális rendszerekkel gyártottakkal összehasonlítva!

 

Digitális eszközeink

 

  • Primera CX1200e lézeres nyomtató

  • Primera FX1200e digitális kiszerelő állomás

  • Primera FX1000e mechanikus kiszerelő egység

  • Primera LX900e tintasugaras nyomtató

  • Primera LM130e lézersugaras címkenyomtató

  • Valentin Spectra 216 termo nyomtató

 

Tehát elsősorban akkor érdemes cégünkhöz fordulnia, amennyiben 5 vagy 10.000 db címkére van szüksége! Ha valós termelési igényeihez szeretné igazítani megrendelt címkéinek mennyiségét! Ha már elege van abból, hogy ki van szolgáltatva eddigi beszállítóinak! Amennyiben sorszámmal, vonalkóddal, QR kóddal megszemélyesített címkére van szüksége, digitális címkenyomtató/kiszerelő folyamataink a válasz, költségeinek alacsonyan tartására, címkéi, esztétikai szépségeinek megőrzése mellett!

 

A felsoroltakon túl, sokan megkeresnek bennünket annak ellenére, hogy a címkéik egységre jutó költségei magasabbak, a korábbiakkal összehasonlítva, mégis, miután számításba veszik az oly sokszor elpocsékolt címkéket, valamint azok tárolásával, finanszírozásával kapcsolatos kiadásokat is, összességében még mindig ideálisnak tartják az általunk nyújtott szolgáltatásokat! Vagy azok, akik egy határidős szállítás miatt vannak nehéz helyzetben, melyre a megrendelés leadásától számított 4 óra múlva átvehető Expressz Címke szolgáltatásunk, a megoldás!

 

Összegzésképpen, a piaci igényeire fókuszálva, az összes kiegészítő folyamattal együtt, igyekszünk minél nagyobb választékot biztosítani megrendelőink számára!