angol   magyar

HiRez Csomagolástechnika Kft.

- Címkegyártó üzletága

 

Cégpolitikánk egyik alapköve, hogy az összes címkegyártáshoz kapcsolódó folyamatot házon belül, saját kézben tartjuk, így nem kell ügyfeleinkre hárítanunk, a hatáskörünkön kívüli, esetleges kockázatok többlet költségeit! Ennek köszönhetően, képesek vagyunk árainkat alacsony szinten tartani, miközben rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink változó igényeihez, magas minőségi elvárásaihoz!

 

Gyártási folyamataink során igyekszünk minimalizálni a keletkező hulladékok mennyiségét, amivel csökkentjük ügyfeleink fölösleges kiadásait és nem terheljük indokolatlanul, a bennünket körülvevő környezetet sem!

 

Gyártási folyamatainkhoz nem használunk:

  • speciális nyomólemezeket

  • sem költséges kivágó szerszámokat

  • egy-egy munka elindításához nincs szükségünk több órás beállási időre

  • sem 60/100 méter hosszúságú alapanyagra, azok elkezdéséhez, valamint a színek pontos beállításához

 

 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a digitális rendszerek előnyei, minden esetben érvényesülhetnek. Tisztában vagyunk stratégiai előnyeinkkel, másrészt azzal, hogy egy bizonyos darabszám fölött, ezek a megfontolások háttérbe szorulnak, hiszen 7-10.000 db-s sorozatoknál, a hagyományos flexo eljárások, minden speciális szerszámigényükkel együtt is még mindig jóval olcsóbbak lesznek a digitális rendszerekkel összehasonlítva!

 

Digitális eszközeink

 

  • Primera CX1200e lézeres nyomtató

  • Primera FX1200e digitális kiszerelő állomás

  • Primera FX1000e mechanikus kiszerelő egység

  • Primera LX3000e tintasugaras nyomtató

  • Primera LM130e lézersugaras címkenyomtató

  • Valentin Spectra 216 termo nyomtató

 

Tehát elsősorban akkor érdemes cégünkhöz fordulnia, ha tekercses címkére van szüksége, kis mennyiségben (100 db - 8.000 db). Ha most szeretne átállni kéziről, gép címkézésre. Ha valamilyen speciális alapanyagra van szüksége. Ha olyan besszállítót keres, aki hétről-hétre a termelési igényeinek megfelelően tudja beszállítani címkéit. Amennyiben címkéin, hetente eltérő gyártási számot kell feltüntetnie. Ha sorszámmal, vonalkóddal, QR kóddal megszemélyesített címkére van szüksége, esetleg, ha egész egyszerűen új beszállítót keres.

 

A felsoroltakon túl, ügyfélkörünkben megtalálhatók olyan cégek is, akik annak ellenére választanak bennünket, hogy címkéik ugyan drágábbak, ha tőlünk vásárolják, de így meg tudják spórolni, a leselejtezett címkékkel járó kiadásokat, és az azok tárolásával járó egyéb költségeket. De olyanok is, akik egy határidős szállítás miatt vannak nehéz helyzetben, melyre a megrendelés napján átvehető Expressz Címke szolgáltatásunk, a megoldás!

 

Összegzésképpen, a piaci igényeire fókuszálva, az összes kiegészítő folyamattal együtt, igyekszünk minél nagyobb választékot biztosítani megrendelőink számára!