angol   magyar

Mezőgazdasági kistermelők

 

• kis sorozatok, sabloncímkék

 

A mezőgazdasági kistermelők különlegességei biztosítják a termékkínálat sokszínűségét! Annak köszönhetően, hogy egyre nagyobb számban jelennek meg a megszokott kereskedelmi hálózatok polcain, annál fontosabbá válik, hogy címkéiket, a megfelelő információkkal lássák el.

 

Vásárlóink között, számos méztermelő, lekvárkészítő, sajt- és egyéb kistermelő található, akik sabloncímkéinkkel csökkentik, az ezzel kapcsolatos kiadásaikat. Előre elkészített sablonjainkat, munkatársaink percek alatt személyre szabják, azaz ellátják ügyfeleink céges adataival, termékeikre vonatkozó információkkal!

 

Sokszor felmerül a kérdés, hogy egy kistermelőnek miért kellene tekercsre szerelt címke, hiszen a kisebb sorozatban gyártott tételeket, úgyis kézzel címkézi föl, ahelyett, hogy vásárolnának egy csomagológépet, egy ilyen kis munkához. Ez természetesen részben igaz is, viszont ügyfélkörünkben léteznek olyan kistermelők, akik nem az automata csomagolás miatt rendelik címkéiket tekercses kiszerelésben. Azokat termo nyomtatóikkal nyomtatják felül, az éppen aktuális információkkal. Ezzel egy olyan költséghatékony megoldás birtokába kerülnek, mely lehetővé teszi számukra, hogy mindig az éppen aktuálisan megtermelt mennyiségeknek megfelelő címkét készítsenek elő, saját maguk részére. Így a fennmaradó üres címkéiket, a következő héten, akár teljesen más információkkal tudják ellátni. Ezt a megoldást, elsősorban olyan helyeken használják, ahol nagyon sokféle terméket állítanak elő, vagy ahol gyakran változnak a jogszabályok arra vonatkozólag, hogy pontosan mit is kell a címkének tartalmaznia.

 

A fentieken túl, szándékosan nem határoztunk meg minimális darabszámot a rendelhető mennyiségek tekintetében. Így még azok az ügyfelek is bizalommal keresnek fel bennünket, akik mindössze 50-100 darab címkére van szükségük!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését sablon és formacímkéink iránt, forduljon a HiRez Csomagolástechnika Kft. munkatársaihoz, az ezzel kapcsolatos további részletekért!