angol   magyar

RFID-csipes címke

Bizonyos áruknál, vagy épp globális árukövetés esetén érdemes RFID-csippel (Radio Frequency IDentification), RFID-csipes címkékkel ellátni a termékeket. Az RFID-csip a címkétől függetlenül még egy sor egyéb információ tárolására képes.

Mire jó az RFID-csipes címke?

A csip segítségével például egy termék fizikailag is nyomon követhető egy áruházban, így alkalmas arra, hogy együttműködjön lopásgátló rendszerekkel. Vannak olyan RFID-csipek is, amik globális nyomonkövető rendszerhez is kapcsolódnak. Az ilyenek segítségével valósidőben látható, hogy egy adott áru a világban épp hol tartózkodik.

Hogy készül?

Az RFID-csipes címke egy speciális nyomtatóval készül. A nyomtatóban a hagyományos, tintasugaras fej mellett található egy, a csip programozására alkalmas RFID modul. Így az RFID-csipes címke nyomtatásakor kerülnek a csipbe a szükséges adatok.

Ha RFID-csipes címkére van szüksége

Amennyiben saját maga szeretné vállalkozása számára gyártani ezeket a címkéket, és RFID modulos nyomtatóra van szüksége, keressen bennünket. Cégünk vállalja RFID-csipes címkék tervezését, nyomtatását, akár kis mennyiség esetén is.

Címke nyomtatás tekercses alapanyagra

A címkéket kimondottan tekercses kiszerelésben készítjük, melynek előnyei főleg a csomagoló-címkéző vagy töltő-címkéző gépsorok esetén használható ki.

RFID-csipes címkét szeretne?

  • Kis példányszámban is kinyomtatjuk címkéit
  • Kis rendeléseknél is alacsony árakon dolgozunk
  • Ön mégis gyakran változtathatja címke dizájnját
  • Kérésére az elkészült RFID-csipes címkéket postázzuk is
Kapcsolatfelvétel

Kérjen nyomtatási mintákat, költségkalkulációt a HiRez Csomagolástechnika Kft. munkatársaitól, és bizonyosodjon meg kiemelkedő minőségéről, ellenálló tulajdonságairól! Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül megkeresi Önt.