angol   magyar

Grafikai tervezés

 

• teljes körű grafikai szolgáltatás

 

A HiRez Csomagolástechnika Kft., a grafikai anyagok megtervezésétől, azok előkészítésén át, egészen a kivitelezéséig, teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Nagy tapasztalatokkal rendelkező grafikus csapattal biztosítjuk, hogy megtalálja számításait, termékei csomagolásában!

 

Annak érdekében, hogy meg tudjuk tartani lendületünket, sokszínűségünket, egyszerre több grafikussal dolgozunk! Ezzel próbáljuk biztosítani, hogy munkáink minél inkább kielégítsék megrendelőink, sokszor homlokegyenest ellentmondó elvárásait is egyaránt.

 

Nyugodtan kérje segítségünket címkéi megtervezésében, kollégáink előzetes mintákkal segítik majd, ebben a sokszor nem is olyan egyszerű döntésben! Hiszen azáltal, hogy milyen köntösben öltözteti termékeit, meghatározza, hogy azok milyen célpiacokhoz juthatnak el, függetlenül a termék kiváló minőségétől!

 

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a gyártásra kapott anyagokat megfelelően előkészítsük. Ilyenkor módosítjuk a grafika színtelítettségét, felbontását, valamint a nyomtató beállításait, a megszokott minőség elérése érdekében!

 

További információkért forduljon a HiRez Csomagolástechnika Kft. munkatársaihoz, akik szakértői hozzáállásukkal, mintacímkékkel, előkalkulációkkal a segítségére lesznek a könnyebb választás érdekében!