angol   magyar

Etikett nyomtatás

Etikett nyomtatás minőségi alapanyagokra, rövid határidővel, akár kis példányszámban is. Kiváló minőségű lézeres gépeinkkel nagy felbontásban, színgazdagon nyomtatjuk ki etikettjeit – mindezt versenyképes áron.

Etikett tervezés

Cégünk vállalja etikett grafikai tervezését is, ha Önnek nem áll rendelkezésére olyan szakember, aki elkészítené etikett címkéi dizájnját. Amennyiben arra van szüksége, vonalkódjainak generálását is vállaljuk, adatbázisból is. Keressen meg bennünket, hogy egyeztethessünk igényeiről, elképzeléseiről!

Alapanyagok

Etikett nyomtatásához elsősorban fényes fehér papírt, fényes vagy matt átlátsző műanyagot, vagy az újrafelhasznált papír érzetét adó kraft brown alapanyagunkat ajánljuk. Kérésére bármilyen egyéb hordozóra is kinyomtatjuk etikettjeit. Ha kérdése van, keressen bennünket!

Etikett leadás paraméterek

Etikettek esetében nem szükséges a kész grafika, a nyomtatás előkészítése kollegánkkal folytatott egyedi megbeszélés alapján történik. Ha etikett címke adatait adatbázisból kell kigenerálnunk, úgy az adatokat Excel fájlban (.xls, .xlsx) kérjük. A szöveges adatok, feliratok leadási formátuma Word dokumentum (.doc, .docx).

Etikett címkék

Igény szerint tudunk színes vagy egyszínű etikett nyomtatni, felhasználástól függően. Címkéink felhasználási területei:

  • Csomagolási egység címkék: (pl: karton címke, raklap címke) ezek általában egyszínű, feketével nyomtatott címkék, pl. GS1-128 kóddal ellátott címkék, amik jellemzően rengeteg változó adatot tartalmaznak (sorszámok, egyedi termékazonosítók, és ezek kombinációi 2D kódokba tömörítve)
  • Termék címke kiegészítő címkék: „Minta termék, kereskedelmi forgalomba nem hozható” feliratú kisméretű címkék, amik külön ragasztgatóak mintatermékekre. Vagy csak vonalkóddal ellátott címkék amiket utólag készítünk el, ha a termék csomagolásra valamiért nem került fel.
  • Egyszerű azonosító címkék: raktár polc címkék, leltár címkék, egyedi azonosítást szolgáló gép címkék.
  • Színes etikett címkék: Öntapadós alapanyagainkat, a Primera (USA) gyártmányú CX1200e lézeres nyomtatóval és az FX1200e digitális kiszerelő állomással dolgozzuk fel. A megnyomott anyagok, színtelítettségükkel, 2400 dpi felbontásukkal, kielégítik ügyfeleink legmagasabb minőségi elvárásait is!

Ezen címkék alapanyaga az egyszerű matt papírtól (Vellum), a fehér műanyagon keresztül a biztonsági címke (sérülés nélkül eltávolíthatatlan) alapanyagig szinte korlátlan lehet.

Gépparkunk: nagyfelbontású fejekkel rendelkező (300 dpi) termo transzfer (TTR) nyomtatók

Etikett nyomtatás tekercses alapanyagra

A címkéket kimondottan tekercses kiszerelésben készítjük, melynek előnyei főleg a csomagoló-címkéző vagy töltő-címkéző gépsorok esetén használható ki.

Minőségi etikettet szeretne?

  • Kis példányszámban is kinyomtatjuk matricáit
  • Kis rendeléseknél is alacsony árakon dolgozunk
  • Ön mégis gyakran változtathatja matricáit
  • Sőt, kérésére az elkészült matricákat postázzuk is
Kapcsolatfelvétel

Kérjen nyomtatási mintákat, költségkalkulációt a HiRez Csomagolástechnika Kft. munkatársaitól, és bizonyosodjon meg kiemelkedő minőségéről, ellenálló tulajdonságairól! Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül megkeresi Önt.