angol   magyar

Matrica nyomtatás

Matrica nyomtatás minőségi alapanyagokra, rövid határidővel, akár kis példányszámban is. Kiváló minőségű lézeres gépeinkkel nagy felbontásban, színgazdagon nyomtatjuk ki matricáit – mindezt versenyképes áron.

Matrica tervezés

Cégünk vállalja matrica grafikai tervezését is, ha Önnek nem áll rendelkezésére olyan szakember, aki elkészítené matricái dizájnját. Keressen meg bennünket, hogy egyeztethessünk igényeiről, elképzeléseiről!

Alapanyagok

Matrica nyomtatásához elsősorban fényes fehér papírt, fényes vagy matt átlátsző műanyagot, vagy az újrafelhasznált papír érzetét adó kraft brown alapanyagunkat ajánljuk. Kérésére bármilyen egyéb hordozóra is kinyomtatjuk matricáit. Ha kérdése van, keressen bennünket!

Matrica leadás formátumok

Ha Ön kész matrica dizájnnal rendelkezik, kérjük, az alábbi formátumban juttassa el nekünk nyomtatásra.

  • Fájlformátum: EPS, PDF, AI, CDR, TIFF (vektoros és pdf file -okat kizárólag csatolt nézőképpel fogadunk el)
.
  • Pixeles (nem vektoros) képek: Amennyiben nem vektoros grafikai programban készíti a grafikát (pl: Photoshop) kérjük, TIFF formátumban adja le a grafikát!
  • Felbontás: min. 300 dpi (1:1 méretaránynál)
.
  • Színmód: CMYK (ICC Profil: Euroscal Coated v2 vagy Europe ISO Coated FOGRA 27
A vektoros grafikai anyag tartalmazza az összes felhasznált fontot, képet, grafikát, illetve a szövegek legyenek görbévé alakítva.)
  • Kifutó: körben 2 mm! (A stancjeleket mindenképen külön színnel rakják a grafikára, és ha lehet külön layer-re.)

Matrica nyomtatás árak

A matrica készítés és nyomtatás ára függ a felhasznált papírtól, a címke méretétől és a darabszámtól egyaránt. A keskenyebb, 36 cm2-nél kisebb matricák ~30-70 Ft., a 36-42 cm2 méret közöttiek ~50-90 Ft., az ennél nagyobbak ~70-110 Ft. körüli áron készülnek. Pontos árajánlatért keressen minket!

Matrica nyomtatás tekercses alapanyagra

A címkéket kimondottan tekercses kiszerelésben készítjük, melynek előnyei főleg a csomagoló-címkéző vagy töltő-címkéző gépsorok esetén használható ki.

Minőségi matricát szeretne?

  • Kis példányszámban is kinyomtatjuk matricáit
  • Kis rendeléseknél is alacsony árakon dolgozunk
  • Ön mégis gyakran változtathatja matricáit
  • Sőt, kérésére az elkészült matricákat postázzuk is
Kapcsolatfelvétel

Kérjen nyomtatási mintákat, költségkalkulációt a HiRez Csomagolástechnika Kft. munkatársaitól, és bizonyosodjon meg kiemelkedő minőségéről, ellenálló tulajdonságairól! Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül megkeresi Önt.