angol   magyar

Felülnyomtatás

 

• biztonsági esztétikai elemek
• változó adatok
• perszonalizált címkék

 

Ügyfeleink címkéihez, a tekercsek utólagos  felülnyomtatásával adunk hozzá, eltérő információs, biztonsági valamint esztétikai elemeket!

 

Előfordul, hogy mindössze egy gyártási, lejárati dátummal, néhány lemaradt sorral kell kiegészítenünk a már megnyomott tekercseket. De bizalommal fordulnak hozzánk azok is, akik valamilyen speciális biztonsági elemmel szeretnék megnövelni termékük, piacuk védelmét!

 

Ilyen például amikor olyan kódokkal/jelekkel látjuk el a címkéket, melyek csupán egy UV lámpa fényében válnak láthatóvá! Itt már önmagában az is egyfajta biztonság, hogy ezek nem láthatók, de költséges gépigénye a másodlagos garancia arra, hogy meglehetősen nehezen hamisítható, másolható!

 

Ezeken túl, felületnemesítésként, csillogó fémfóliával tudjuk felülnyomtatni ügyfeleink grafikáit. Az alábbi színekben rendelhető: arany, ezüst, kék és piros.

 

Ugyancsak sokan keresik föl cégünket azzal az igénnyel, hogy sorszámmal, vagy egyéb változó adat tartalommal lássuk el a hordozókat, amely kiváló eszköz a termékkel kapcsolatos minőségérzetünk növelésére.

 

A további információkért, keressen a Hirez Csomagolástechnika Kft., digitális címkegyártó részlegének munkatársait!