angol   magyar

Felülnyomtatás

 

• biztonsági
• esztétikai elemek
• változó adatok
• megszemélyesített címkék

 

Ügyfeleink címkéihez, a tekercsek utólagos  felülnyomtatásával adunk hozzá, eltérő információs, biztonsági valamint esztétikai elemeket!

 

Előfordul, hogy mindössze egy gyártási, lejárati dátummal, néhány lemaradt sorral kell kiegészítenünk a már megnyomott tekercseket. De bizalommal fordulnak hozzánk azok is, akik valamilyen speciális biztonsági elemmel szeretnék megnövelni termékük, piacuk védelmét!

 

Ilyen biztonsági elem lehet már maga az alapanyag, hiszen egy biztonsági címkét vagy csupán az anyag roncsolásával, vagy még azzal együtt sem lehet a termék felületéről eltávolítani. De még ennél is nagyobb védelmet biztosítanak azok a kódok/jelek, melyek csupán egy UV lámpa fényében láthatók! Az ilyen másodlagosan felülnyomtatott információk költséges gépigénye a másodlagos garancia arra, hogy egy ilyen kóddal ellátott terméket, meglehetősen nehéz hamisítani, lemásolni!

 

Ezeken túl, felületnemesítésként, csillogó fémfóliával tudjuk felülnyomtatni ügyfeleink grafikáit. Az alábbi színekben rendelhető: arany, ezüst, kék és piros.

 

Ugyancsak sokan keresik föl cégünket azzal az igénnyel, hogy sorszámmal, vagy egyéb változó adat tartalommal lássuk el a hordozókat, amely kiváló eszköz a termékkel kapcsolatos minőségérzetünk növelésére.

 

A további információkért, keressen a Hirez Csomagolástechnika Kft., digitális címkegyártó részlegének munkatársait!