angol   magyar

Ipari felhasználók

 

• tartós címkék

 

Visszatérő ügyfeleink között számos olyan ipari felhasználó is megtalálható, akik sokszor speciális igényekkel keresnek meg bennünket. Ezek olyan autó-alkatrész beszállítók, akik termékei, extrém környezeti hatásoknak vannak kitéve, mint pl.: nedvesség, vegyszer, UV fény vagy rendkívül magas hő terhelés!

 

Cégünk által kínált tartós címkék széles spektruma a garancia arra, hogy ezek az ügyfelek is megtalálják számításaikat kínálatunkban!

 

Tartós címkéink:

  • mechanikai védelmet nyújtó, műanyag fóliával laminált papíralapú címkék
  • nedvességálló, UV álló kültéri alapanyagok
  • lézersugaras nyomtatóval készített hő-, vegyszer-álló, tartós címke

 

A szokványos megoldásokon túl, vannak olyan ügyfeleink, ahol a címkékkel szembeni elvárás nem más, mint, hogy azok akár 10-12 év múlva is, egyértelműen leolvashatók legyenek. Ilyen esetekben a hagyományos termo-, vagy papíralapú címkék már szóba sem jöhetnek!

 

Az ilyen feladatok megoldására fejlesztették ki azt a technológiát, amikor egy festékréteggel felületkezelt hordozóról, lézersugárral égetik le annak felső rétegét, és az így láthatóvá váló alapanyag rajzolja ki a szükséges adatokat! Szolgáltatásunk vitathatatlan előnye, hogy ügyfeleink egy több millió forintos beruházás nélkül élvezhetik, a tartós címkék által biztosított előnyöket, juthatnak újabb piaci lehetőségekhez! További előnye az, hogy még azokra a nehezen hozzáférhető helyekre is fel lehet ragasztani, ahova, egy automata lézersugaras nyomtató már nem lenne képes feliratot készíteni, egy gyártási folyamatba integrálva!

 

Tartós címkéinket eltérő méretben és színválasztékban tudjuk szállítani, az ezzel kapcsolatos részletekért, keresse a HiRez Csomagolástechnika Kft. munkatársait!