angol   magyar

Tartós címkék

 

• ipari felhasználók

 

Az ipari felhasználóinkat elsősorban azok a cégek teszik ki, akik olyan alkalmazási környezetbe szánt késztermékeket gyártanak, amelyek valamilyen külső környezeti behatásnak, nedvességnek, vegyszernek, UV fénynek vagy extrém hő terhelésnek vannak kitéve! Az általunk kínált vízálló műanyag alapú hordozók, mechanikai behatások elleni védelmet nyújtó laminált címkék vagy a lézersugárral kimart tartós címkék széles spektruma a garancia arra, hogy megtalálja számítását cégünknél, ezen a területen is!

 

A szokványos megoldásokon túl, vannak olyan ügyfeleink, akiknek a címkékkel szembeni elvárása nem más, mint, hogy azok akár 10-12 év múlva is, egyértelműen leolvashatók legyenek. Ilyen esetekben a hagyományos termo-, vagy papíralapú címkék már szóba sem jöhetnek!

 

Az ilyen feladatok megoldására fejlesztették ki azt a technológiát, amikor egy festékréteggel felületkezelt hordozóról, lézersugárral égetik le a felső réteget, és az így láthatóvá váló alapanyag rajzolja ki a szükséges adatokat! Az eljárás vitathatatlan előnye, hogy ügyfeleink egy több millió forintos beruházás nélkül élvezhetik, a tartós címkék által biztosított előnyöket, juthatnak újabb piaci lehetőségekhez! Mindamellett egy címkét azokra a nehezen hozzáférhető helyekre is fel lehet ragasztani, ahova, egy automata lézersugaras nyomtató már nem lenne képes feliratot készíteni, egy gyártási folyamatba integrálva!

 

Tartós címkéinket eltérő méretben és színválasztékban tudjuk szállítani, az ezzel kapcsolatos részletekért, keresse a HiRez Csomagolástechnika Kft. munkatársait!