angol   magyar

Címkéző gép bérlés

Vannak vállalkozások, melyek esetében az egyetlen gyors és igazán költséghatékony megoldás, ha saját maguk tudják felülnyomtatni címkéiket. Általában ilyen problémákkal keresnek meg bennünket:

  • Túl sok féle címkéjük van, de esetenként kevés darabszámot kell nyomtatni. Ezek a vállalkozások általában a csomagolás pillanatában címkézik fel a termékeiket, és nem szeretnek annyiféle címkét, kis tételben előre legyártatni, ahányféle termékük van.
  • A fogyás nem azonos az egyes termékek esetében, és nem is kalkulálható. Az ilyen vállalkozásoknak az a legjobb, ha mindig épp annyit nyomtatnak mindenből, amennyire az adott pillanatban szükség van.
  • Kötelező változó adatok vannak a címkén. Ilyenek lehetnek a csomagolás dátuma (akár óra-perc pontossággal), vagy a csomagolt termék tömege (amikor egy mérlegtől kapja a nyomtató a változó adatokat). Ezeknek a vállalkozásoknak a gyártási folyamat közben kell felcímkézniük termékeiket, vagy felülnyomtatniuk a – máshol nagy tételben készült – címkéiket, a szükséges információkkal.

Béreljen címkenyomtató gépet – el sem tudja képzelni, mennyit időt, energiát, pénzt spórol vele. Egyszerű kezelés, olcsó üzemeltetés! A további részletekért keresse kollégáinkat!

Problémái egy gombnyomással megoldódnak. Vagy akár anélkül.

Hívjon bennünket nyugodtan. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk:

+36 70 364 7814

Címkéző gép bérlés, címkéző bérlés

Sok vállalkozás életében elérkezik a pillanat, amikor a zökkenőmentes, gyors, pontos csomagolás már nem oldható meg kézi címkézéssel. Például amikor egy termelő, gyártó terméke bekerül valamelyik üzlet vagy üzletlánc kínálatába. Ilyenkor több terméket kell címkézni, gyorsabban, pontosabban. Akik minket megkeresnek, a következő problémákkal találkoznak.

  • Túl sok címkét kell felragasztani. Az alkalmanként több száz, vagy több ezer címke felragasztása rengeteg időt visz el. Erre nem tud a vállalkozás embert dedikálni.
  • Nem tudják a címkéket ugyanabba a magasságba felhelyezni. Ez pedig nem csak a termék igényességét emeli, de például a boltok polcain egymás mellett sorakozó dobozoknál, üvegeknél egyenesen létfontosságú, hogy ne úgy álljanak a címkék, mint az orgonasípok.
  • Túl sok a selejtes címkézés. A ragasztás során gyakran hibázik a munkatárs, emiatt tönkremennek a címkék, elszakadnak a papírdobozok. Ráadásul új csomagolást kell az elszakadt helyett felcímkézni, ami dupla idő.
  • Időrabló az igényes ragasztás. Bármennyire is igyekszik pontosan címkézni, sosem lesz tökéletes, de így is különösen időrabló. Ráadásul a visszaszedés, újraragasztás, a selejt, a szakadás ilyenkor még gyakoribb.

Béreljen címkéző gépet, hihetetlen áron. Csomagoljon igényesebben, mégis sokkal, de sokkal gyorsabban! Nem kell aggódnia, hogy nem tudja kezelni a gépet. Nagyon egyszerűen használható. Keressen bennünket, megoldjuk Önnek ezt a problémát!

Hívjon bennünket nyugodtan. Bármilyen kérdésére szívesen válaszolunk:

+36 70 364 7814