angol   magyar

Sör- és Szeszfőzdék

 

• vízálló hordozók
• speciális ragasztók

 

 A lézeres nyomtatónkkal készített címkéinket, partnereink nagy megelégedéssel használják, akár párás, nedves környezetben is. Ez annak köszönhető, mivel a festékport a készülék, 180 fokos hő terheléssel égeti rá az alapanyagokra, ezért a színek még akkor sem tudnak elkenődni, összemosódni, ha maga az alapanyag nedvességet kap. Természetesen mindez, egy laminálás nélküli, papír alapú címke esetében, igencsak szokatlan!

 

 

Magán a hordozón túl, az sem elhanyagolható szempont, hogy annak hátoldalán milyen típusú ragasztó található, hiszen egy hűtőházba szánt fagyasztott termékhez, nem feltétlenül ugyanaz a legjobb választás, mint egy száraz tészta esetében. Tapasztalt munkatársaink hatékonyan fogják segíteni abban, hogy könnyen megtalálja az Ön és a feladat szempontjából legideálisabb, alapanyagot, az esetleges igénybevételeket figyelembe véve!

 

Készleten tartott alapanyagok:

  • hűtésnek ellenálló alapanyagok

  • nedvességálló hordozók

  • alumínium és egyéb speciális médiák

  • biztonsági címkék

 

Rövid határidőinkkel, rugalmas hozzáállásunkkal igyekszünk megfelelni, a lehető legszélesebb ügyfélkör elvárásainak egyaránt! Igény szerint, akár apróbb módosításokat tudunk végrehajtani, a már meglévő grafikáin, vagy segítünk annak megtervezésétől, a kivitelezéséig bezárólag, a teljes folyamatban!

 

Kérjen nyomtatási mintákat, költségkalkulációt a HiRez Csomagolástechnika Kft., munkatársaitól, és bizonyosodjon meg kiemelkedő minőségéről, ellenálló tulajdonságairól!