angol   magyar

Borászatok

 

• speciális alapanyagok
• kis sorozatok

 

Ügyfeleink széles kínálatból választhatnak öntapadós alapanyagaink, speciális nyomathordozóink közül! Kínálatunkban megtalálhatók a borászatok, pincészetek által előszeretettel alkalmazott speciális alapanyagok, illetve az azokat kiegészítő esztétikai és biztonsági elemek egyaránt!

 

Készletet tartunk:

  • speciális boros címke alapanyagokból

  • strukturált felületű hordozókból

  • a hűtésnek, nedvességnek ellenálló öntapadós anyagokból

  • biztonsági címkékből

 

Címkéink kiküszöbölik a kompromisszumokat, színtelített nyomatképeikkel, kiemelkedő 2400 dpi képpontos felbontásukkal, kielégítik ügyfeleink legmagasabb minőségi elvárásait is! Állandó gyártási költségek mellett gondoljon címkéire úgy, mintha azok minden további színe ingyen lenne!

 

Rövid határidőkkel, rugalmas hozzáállással igyekszünk alkalmazkodni, a piac folyamatosan változó igényeihez. Nem határoztunk meg minimális mennyiségeket, annak érdekében, hogy ki tudjuk szolgálni még a legkisebb sorozatokban termelő ügyfeleket is! Gyakorlott grafikus kollégák előzetes címke mintákkal, sabloncímkékkel, segítik ügyfeleinket a megfelelő alapanyag kiválasztásában. De fordulhat hozzánk bizalommal, ha csak apróbb módosításokat kell végrehajtani, a már meglévő címkéin, de igény szerint akár segítünk címkéi megtervezésétől, azok legyártásáig bezárólag, a teljes folyamat lebonyolításában!

 

Kérjen nyomtatási mintákat, költségkalkulációt a HiRez Csomagolástechnika Kft., munkatársaitól, hogy megbizonyosodhasson címkéink kiemelkedő minőségéről, ellenálló tulajdonságairól!